Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süleyman Hurma'dan Süper Lig'le ilgili gündemi sarsacak iddia!

FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu takibe aldığını belirten Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Türkiye Ligi tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya" ifadelerini kullandı.

Süleyman Hurma'dan Süper Lig'le ilgili gündemi sarsacak iddia!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerine ilişkin konuşan Hurma, Süper Lig'in tescil edilmeme durumuyla karşı karşıya kalabileceğini iddia etti.

Hurma, Kulüpler Birliği'ndeki 20 kulübün de TFF'nin seçim kararı alması konusunda uzlaşma sağladığını bildirdi.

TFF'nin daha erken seçime gitmesi adına imza toplanmasının sulandırıldığını dile getiren Süleyman Hurma, Dursun Özbek'in 'Bu işi müzakereyle çözelim' önerisini değerlendirdi ve "Ben o müzakereden bir şey çıkmayacağını toplantıda dile getirdim. Bir heyet seçildi, görüşmeye gittiler ve görüşmeden bir şey çıkmadı" dedi.

'Yetkisiz imza toplanıyor' iddiasına yanıt veren Süleyman Hurma, "Kulüp delegasyonları, yönetim kurulu kararıyla seçilir. Kimse yetkisiz imza toplayamaz. Notere gider, imza vermek istediğini dile getirir, noter de yönetim kurulu kararını ister, görür öyle tescil eder" sözlerini sarf etti.

"TÜRKİYE LİGİ TESCİL OLMAMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA"

TFF'deki başkanlık seçiminin haziran ayına alınıp alınmayacağına dair soruyu yanıtlayan Süleyman Hurma, "FIFA ve UEFA Türk futbolunu takibe almış durumda. Şunu da net bilelim, Türkiye Ligi, bu durum böyle devam ederse tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya. Bir ayda kaç kez UEFA ve FIFA Başkanlarının açıklamaları oldu. Bir ayda iki kez gündemlere geldik. O yüzden bir an önce yapmamız gerekenleri yapalım, daha ağır bedeller ödemeyelim" diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Karagümrük Süleyman Hurma Süper Lig UEFA Türkiye Futbol Federasyonu TFF FIFA