Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süper Kupa maçı sonrası gündeme oturacak Kerem Aktürkoğlu iddiası! Fenerbahçeli futbolcuya ne dedi?

Süper Kupa maçı öncesi Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun Fenerbahçe U19 Takımı oyuncusu Emirhan Arkutçu'ya ‘Maça kim başlarsa başlasın topu tacı atsın ve olan olsun’ dediği öne sürüldü.

Süper Kupa maçı sonrası gündeme oturacak Kerem Aktürkoğlu iddiası! Fenerbahçeli futbolcuya ne dedi?

Avrupa maçları nedeniyle Galatasaray’la oynayacağı Süper Kupa maçının ertelenmesini isteyen Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu’nun reddetmesi üzerine sahaya U19 takımıyla çıkma kararı aldı.

Dün akşam 21.30’da Şanlıurfa’da Galatasaray’ın santrasıyla başlayan müsabakada Sarı-Kırmızılılar Icardi’nin 50. saniyede attığı golle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe yönetimi, santra yapmadan takımı sahadan çekti. Sarı-Lacivertli futbolcular soyunma odasına giderken, Galatasaraylılar saha içinde kutlama yaptı.

Fenerbahçe’nin protestosu dünya basınında da geniş yankı uyandırırken maç tatil edildikten sonra çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Ahmet Ercanlar, maçtan önce Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun Fenerbahçeli Emirhan Arkutçu ile görüştüğünü ve “Maça kim başlarsa topu taca atsın ve olan olsun” ifadelerini kullandığını iddia etti.

Ercanlar, X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Bakın size tarihi bir şey yazacağım. 

Maçtan önce Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli Emirhan'a giderek "Maça kim başlarsa topu taca atsın ve olan olsun" diyor. Emirhan da tamam diyor. Maç başlayınca çocuklar şaşkın şaşkın taca atmalarını beklerken Galatasaray gol atıyor.  Bu olayı umarım Emirhan çıkar anlatır. Nasıl bir mücadele içinde olduğumuzu, kimlerle mücadele ettiğimizi herkes görür.”


Bir sonraki paylaşımında Kerem Aktürkoğlu’na çağrıda bulunan Ercanlar, “Kerem sen söz verdiğin için hareketlenmiyorsun oyunda. Bu yüzden sana tek kelime edemem. Çık yapılan bu alçaklığa bir laf et. 17 yaşındaki çocuklar senin sözüne güvendiler” ifadelerini kullandı.




Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray Kerem Aktürkoğlu süper kupa Ahmet Ercanlar Emirhan Arkutçu