Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süper Kupa skandalı: Galatasaraylı Torreira’dan peş peşe Atatürk paylaşımları!

Süper Kupa'da yaşanan skandalın ardından Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira sosyal medya hesabından peş peşe Atatürk paylaşımları yaptı.

Süper Kupa skandalı: Galatasaraylı Torreira’dan peş peşe Atatürk paylaşımları!

Türkiye Futbol Federasyonu, spor kamuoyunun tepkilerine rağmen Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan’da oynanmasına karar verdi.

Suudi yetkililer, Mustafa Kemal Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi. Öte yandan Atatürk formalı taraftarlar da stadyumdan çıkarıldı.

TFF'DEN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

Yaşanan bu krizin ardından TFF ilk başta müsabakanın İstiklal Marşı’yla başlayacağını duyururken, ilerleyen saatlerde takımlar sahaya çıkmama kararı aldı ve TFF de yaptığı açıklamayı sosyal medyadan kaldırdı.

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray yaptığı ortak açıklamayla Süper Kupa finalinin iptal edildiğini duyurdu.

Galatasaray’ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira iptal açıklamasının ardından sosyal medya hesabından peş peşe Atatürk paylaşımları yaptı.

Atatürk portresi önünde el sıkışan Lefter Küçükandonyadis ve Metin Oktay fotoğrafını hikaye bölümünden paylaşan Torreira, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Cumhuriyet'in 100. yılı koreografilerini de paylaştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray Lucas Torreira Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Futbol Federasyonu