Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süper Kupa'ya çıkmayacak Fenerbahçe Avrupa'ya odaklandı

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, tüm dikkatini Olympiakos maçına verdi. Sakatlıklarını atlatan Batshuayi, Fred, Ünder ve King gibi yıldızların da dönüşüyle Kartal, ideal kadrosuyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Süper Kupa'ya çıkmayacak Fenerbahçe Avrupa'ya odaklandı

Fenerbahçe'nin yarın oynanacak Süper Kupa maçına çıkmayacak olmasının ardından teknik direktör İsmail Kartal, Olympiakos ile yapılacak maçı hedef olarak belirledi.

Sakatlıklarını atlatan oyuncuların iyileşmesiyle birlikte, Kartal’ın kritik karşılaşmaya ideal kadrosuyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin tüm dikkati, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanacak Olympiakos maçına yönelmiş durumda.

Süper Kupa maçında U19 takımıyla sahaya çıkacak olan Fenerbahçe’de, futbolculara verilen iki günlük iznin ardından Olympiakos maçı hazırlıkları Pazar günü başlayacak.

Milliyet haberine göre Adana Demirspor maçında forma giyemeyen Michy Batshuayi, Fred, İsmail Yüksek, Cengiz Ünder, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King’in, Olympiakos maçında oynamaya hazır oldukları bildirildi.

İsmail Kartal’ın, yaşanan gelişmelerle birlikte elinin güçlendiği ve tecrübeli teknik adamın Olympiakos maçına ideal on biriyle çıkacağı ifade edildi. Trabzonspor maçındaki olayları geride bırakan Fenerbahçeli futbolcuların, tamamen maça odaklandıkları ve Avrupa’da kupa hedefiyle kenetlendikleri belirtildi. Fenerbahçe, 11 Nisan Perşembe günü TSİ 19:45’te Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Adana Demirspor Fenerbahçe İsmail Kartal Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi