Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süper Lig’de en fazla düdük çalan iki isim Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler oldu

Süper Lig’in ilk yarısında Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 10’ar maça atanan Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler en fazla düdük çalan hakemler oldu. 18 kez VAR odasına giren Mustafa Öğretmenoğlu da en fazla VAR'a atanan hakem oldu.

Süper Lig’de en fazla düdük çalan iki isim Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler oldu

Süper Lig’in ilk yarısında Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 10’ar maça atanan Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler en fazla düdük çalan hakemler oldu. 18 kez VAR odasına giren Mustafa Öğretmenoğlu da bu alanda zirvede yer aldı.

Süper Lig’in ilk yarısı geçtiğimiz gün oynanan 18. hafta müsabakalarıyla tamamlandı.

ÜMİT ÖZTÜRK VE ARDA KARDEŞLER ZİRVEDE

Ligin ilk yarısında en çok düdük çalan hakemler Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler oldu. Kardeşler ve Öztürk, 10 maçta hakem olarak sahada yer aldı. Bu iki ismi 9’ar defa ile Bahattin Şimşek ile Ali Şansalan izledi. Abdulkadir Bitigen, Kadir Sağlam, Tugay Kaan Numanoğlu, Halil Umut Meler, Murat Erdoğan, Turgut Doman ve Zorbay Küçük de 8’er kez görev aldı.

VAR'DA HER HAFTA GÖREV ALDI

Süper Lig’in ilk devresinde Video Yardımcı Hakem (VAR) ve Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak VAR odasına en fazla giren isim Mustafa Öğretmenoğlu’ydu. Öğretmenoğlu, MHK tarafından 16 müsabakaya VAR ve 12 maça da AVAR olarak atandı. Toplamda 28 kez VAR odasında bulunan tecrübeli hakemi, 15 VAR, 11 kez de AVAR olmak üzere 26 defa ile Serkan Tokat takip etti.


Haber Kaynağı : İHA

Arda Kardeşler Halil Umut Meler Merkez Hakem Kurulu Süper Lig