Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Suudi Arabistan, 3. Lig'de bile futbolcuları cezbetmeye çalışıyor

Suudi Arabistan, futbolda dünya çapında bir güç olmak için iddialı hedeflere sahip. Bu doğrultuda, birinci ligde mücadele eden kulüplere milyonlarca dolarlık yatırımlar yapıyor. Ancak, daha küçük kategoriler için de çaba sarf ettiği görülüyor.

Suudi Arabistan, 3. Lig'de bile futbolcuları cezbetmeye çalışıyor

Suudi Arabistan'ın 3. Lig'inde oynayacak futbolculara sunulan teklif hakkında detaylar ortaya çıktı. Suudi Arabistan, futbol yıldızlarını çekmek amacıyla 1. lig kulüplerine yapılan milyonlarca dolarlık yatırımlara ek olarak, 3. ligdeki oyunculara çeşitli avantajlar sunuyor. 2023 yılında başlatılan "FutbolJobs" platformu, üçüncü ligde oynayacak futbolculara çekici tekliflerde bulunuyor.

FutbolJobs platformunun genel müdürü Valentin Nicolas, üçüncü lig oyuncularına yapılan "çılgın" teklifi şu şekilde açıkladı: "Teklif, 3 ila 4 bin dolar arasında aylık maaşın yanı sıra bir evi de içeriyordu. Aldığımız geri bildirimler çok etkileyici oldu. Bu özel teklifle ilgili bilgi almak isteyenler, e-posta, sosyal medya ve Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçti."

Ayrıca, FutbolJobs'un Suudi Arabistan'daki kadın futbolunu desteklemek amacıyla 1. ve 2. ligdeki kadın takımlarına oyuncu arayışında olduğu da belirtildi. Valentin Nicolas, bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Suudi Arabistan'ın 1. ve 2. liglerindeki kadın takımlarına oyuncu arıyoruz. Aranan şartlar arasında oyuncunun ülkesi tarafından son kadınlar futbolu Dünya Kupası için çağrılmış olması gerekiyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Dünya Kupası Suudi Arabistan