Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Anıtkabir'e ziyaret

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Eylül Gaziler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti ve Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Anıtkabir'e ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Eylül Gaziler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. 

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek mozoleye ulaştı. Hacıosmanoğlu'nun mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Anıtkabir ziyareti sonrası heyet, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Hacıosmanoğlu, deftere yazdığı mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlere şükranlarını sundu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk,

Bağımsızlık mücadelesini bu millete ilham veren, çağdaş bir Türkiye'yi bizlere miras bırakan zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, vatanımız için toprağa düşen şehitlerimizi ve gazilerimizi bugün saygı ve minnetle anıyoruz. Gösterdiğin hedefler doğrultusunda, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugün burada, senin huzurunda, bağımsızlığımızı, cumhuriyetimizi ve değerlerimizi koruma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Zatıalinizin, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' ilkesini şiar edinerek, sadece sportif başarıya odaklanan değil, aynı zamanda ahlaklı sporcular yetiştirmeye kararlıyız.

Özellikle futbolda gençlerimizin önünü açarak şanlı tarihimize yaraşır bir şekilde dünyada iz bırakmak ve Türk milletinin gücünü bir daha göstermek en büyük arzumuzdur.

Ruhun şad olsun."


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Anıtkabir