Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan'dan ilk hamle: 3 Temmuz paylaşımını kaldırdı

İngiltere'nin Hull City takımından, Süper Lig ekibi Trabzonspor’a transfer olan Ozan Tufan Fenerbahçe paylaşımlarını kaldırdı. Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan yıldız futbolcunun, sosyal medya hesaplarından Sarı-Lacivertli kulüp ve 3 Temmuz hakkındaki paylaşımlarını sildiği görüldü.

Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan'dan ilk hamle: 3 Temmuz paylaşımını kaldırdı

Transfer sezonun açılmasıyla birlikte kulüpler yıldız isimleri renklerine bağlamak için harekete geçti. Trabzonspor kariyerine İngiltere’nin Hull City takımında  devam eden Ozan Tufan'ı renklerine bağladı. Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması giyen OzanTufan'dan transfer sonrası dikkat çeken bir hamle geldi. Tufan, Fenerbahçe paylaşımlarını kaldırdı.

Instagram hesabından Fenerbahçe öne çıkanlarını kaldıran Ozan Tufan, 3 Temmuz hakkında yapmış olduğu bir X paylaşımını da sildi.

"Doğum günümde kadro dışı kaldım"

Fenerbahçe’de kadro dışı kaldığı günü yaşamı boyunca unutmayacağını dile getiren Ozan Tufan, "23 Mart benim doğum günüm. O gün bir telefon aldım. Fenerbahçeli bir yönetici beni aradı. Heyecanlandım; herhalde doğum günümü kutlamak için arıyor’ dedim kendi kendime. Bana, ‘Seni kadro dışı bıraktık. Artık takımla ilişiğin kesildi’ dedi. Başımdan sanki kaynar sular boşaldı. Dünyam karardı. Bu anı yaşamım boyunca hiç unutamayacağım. Bana bunları yaşatanlar ömrün boyunca hep gözümün önünde olacak" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ozan Tufan Fenerbahçe Trabzonspor