Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Trabzonspor'da Umut Bozok krizi: Yüksek maaş problemi

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılan Umut Bozok, yüksek maaş talebi nedeniyle takım bulmakta zorlanıyor.

Trabzonspor'da Umut Bozok krizi: Yüksek maaş problemi

Trabzonspor'un 2022-23 sezonun başında Fransız ekibi Lorient'ten 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Umut Bozok, geçtiğimiz günlerde bordo mavili yönetim tarafından Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. 27 yaşındaki santraforun yüksek yıllık maaşı nedeniyle başka bir takıma transferinin zor olduğu kaydedildi.

ADANA DEMİRSPOR VE KONYASPOR'UN İLGİSİ VAR

Trabzonspor ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan ve kadro dışı bırakılan Umut Bozok'a Süper Lig'den Adana Demirspor ve Konyaspor talip oldu.   

YÜKSEK MAAŞ KRİZE NEDEN OLDU

Trabzon yerel basınından Taka Gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli oyuncunun yüksek maaş beklentisi Konyaspor ve Adana Demirspor ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasına neden oldu.

Haberde, Trabzonspor ile yaptığı sözleşmeye göre bu sezon 31,5 milyon TL ve gelecek sezon ise 36.75 milyon TL kazanacak olan 27 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmesi yaptığı iki kulüpten de 33 milyon TL yıllık ücret istediği ancak Konyaspor ve Adana Demirspor'un ücreti yüksek bulduğu kaydedildi.  

MENAJERİ YURT DIŞINDAN TAKIM ARIYOR

Özellikle Türkiye'de yüksek maaş talebi nedeniyle istediği teklifi bulmakta zorlanan Umut Bozok'un menajeri, Avrupa'dan bazı takımlarla temas halinde olduğu ifade edildi

Trabzonspor'daki ilk sezonunda 37 maçta 10 gol 3 asistlik bir performans sergileyen milli futbolcu bu sezon ise sadece 4 maçta 262 süre alabildi. Güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro'ya düşen Umut Bozok A Milli Takım'da da bir kez forma giydi.


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım Abdülkadir Ömür Trabzonspor Umut Bozok