Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Türkiye'nin konuştuğu Astrolog Meral Güven gözaltında mı? Tutuklandı mı? İşte detaylar...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda gündeme oturan ve futbol camiasında heyecanla tartışılan bir konuyla ilgili önemli bir adım attı. Fenerbahçe'nin mucizevi bir şekilde şampiyon olacağı iddiasında bulunan Astrolog Meral Güven'in açıklamalarının ardından yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Peki, Astrolog Meral Güven tutuklandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin konuştuğu Astrolog Meral Güven gözaltında mı? Tutuklandı mı? İşte detaylar...

Şampiyonluk tahminleri sosyal medyada çok konuşulan astrolog Meral Güven'in açıklamaları yeniden gündeme geldi. Haftalardır Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı iddiasında bulunan Astrolog Meral Güven'e bazı taraftarlar tepki gösterdi. Kendisine gelen yorumlara sert yanıtlar veren Güven, tepkiler ardından sosyal medya hesaplarını dondurdu.Dün akşam ise yaptığı canlı yayın sırasında sarf ettiği sözler nedeinyle herkes tutuklanıp tutuklanmayağını merak eder oldu. Peki Astrolog Meral Güven kimidir, kaç yaşında, nereli ve tutuklandı mı?

 MERAL GÜVEN KİMDİR?

Meral Güven 5 Nisan 1984'te Kayseri'de doğdu. Meral Güven, 12 yaşından beri astroloji uygulama yeteneğine sahip olduğunu ve henüz yedi yaşından beri farklı varlıkları görebildiğini iddia ediyor. Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak astrolog olarak çalışıyor, insanlara rehberlik etmeyi ve onların gerçek benliklerini keşfetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

MERAL GÜVEN TUTUKLANDI MI?

Dün gece yaşanan canlı yayında küfür olayından sonra herkes astrolog Meral Güven tutuklandı mı diye sordu ama astrolog Meral Güven hakkında şu an verilmiş bir tutuklama kararı yok. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında kin ve düşmanlığa tahrik ettiği iddiasıyla soruşturma başlattı. Öte yandan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Bu, Beşiktaş'ın kupadaki 11. zaferi anlamına geliyor. Başarıları bazılarını şaşırtmış gibi görünüyor ancak Astrolog Meral Güven'in tahmini bu sefer yanılmadı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Astrolog Meral Güven Astrolog Fenerbahçe Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası