Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tyler Dorsey'den ayrılık sinyali: Saygısızlık

Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko formasını giyen Tyler Dorsey, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Tyler Dorsey'den ayrılık sinyali: Saygısızlık

Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko forması giyen Tyler Dorsey, X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

8 yaşındaki ABD asıllı Yunan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum" ifadelerini kullandı.


Daha önce Yunanistan'da Olympiakos forması giyen Tyler Dorsey'in adı yaz döneminde Panathinaikos ile anılmıştı. Hatta Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos, Dorsey ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak kulübün ayrılığa izin vermediğini açıklamıştı.

"PANATHİNAİKOS İYİ ŞEYLER İNŞA EDİYOR 

İsmi Panathinaikos ile anılan Tyler Dorsery, daha önce Yunanistan basınına verdiği bir röportajda Ergin Ataman'dan övgüyle bahsetmişti. Dorsey, "Panathinaikos iyi bir şey inşa ediyor. Bunu herkes görebilir. Gerektiği yerde saygıyı da göstermeliyiz. Bu sene özellikle iç sahada çok iyiler. Bu atmosferi görmek çok güzel.

ERGİN ATAMAN SERBESTLİK TANIYOR

Ergin Ataman bir guard antrenörü. Oyun kurucularına serbestlik tanıyor. Çok iyi bir sistemi var bunu rakip olduğumuz için yıllardır fark ediyorum. Ona saygı göstermelisin. Şu ana kadar Panathinaikos’ta iyi iş çıkarıyor" şeklinde konuşmuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

Panathinaikos Olympiakos Tyler Dorsey Fenerbahçe Beko Ergin Ataman