Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ukrayna futbolunda devrim! Hakemler yalan makinesine girecek

Ukrayna Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Andriy Shevchenko, hakemlerin yalan makinesi testinden geçirilmesi kararını alarak futbol dünyasında büyük bir gürültü kopardı.

Ukrayna futbolunda devrim! Hakemler yalan makinesine girecek

Ukrayna Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı Andriy Shevchenko, hakemlerin yalan makinesi testinden geçirilmesi kararını aldı. NtvSpor'unThe Athletic'ten aktardığına göre,Shevchenko, ile yapılan röportajda  yalan makinesinin, hangi hakemlerle çalışılabileceği ve hangileriyle çalışılamayacağı konusunda daha fazla bilgi sağlayacağını belirtti. Yalan makinesinden başarıyla geçemeyen hakemlerin artık görev alamayacağı ifade edildi.

FC Minaj’ın eski menajeri Volodymyr Sharan, yalan makinesi fikrine ilk olarak geçen yıl itiraz etmiş ve bu uygulamanın aşırı olduğunu dile getirmişti.

Öte yandan, Ukraynalı eski FIFA hakemi Myroslav Stupar ise bu kararı destekleyenler arasında yer aldı. Stupar, hakemliğin daha adil hale gelebileceğini ve hakemler ile bazı kulüplerin temsilcileri arasındaki tartışmaların bazı maçlarda hakemlerin tarafsızlığını etkileyebileceğini, bu nedenle anlaşmazlık yaşanan takımların maçlarında bu hakemlerin görev almadığını belirtmenin önemli olduğunu vurguladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Andriy Shevchenko ukrayna FIFA