Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Umut Meraş Beşiktaş'tan ayrıldı

Umut Meraş, Beşiktaş’tan ayrıldığını açıkladı. Veda mesajı yayınlayan Umut Meraş, "Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösteren, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen büyük Beşiktaş taraftarına en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Umut Meraş Beşiktaş'tan ayrıldı

28 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, "Üç sezon birlikte iki kupa kazandığımız Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için forma bulduğum her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım. Her zaman bulunduğum yerin ağırlığını bilerek karakterimden ödün vermeden Beşiktaş için mücadele ettim." ifadelerine yer verdi

Umut Meraş ayrıca, "Başkanımız ve yönetimimize, teknik ekibimize, kıymetli takım arkadaşlarıma ve değerli kulüp çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ederim. Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösteren, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen büyük Beşiktaş taraftarına en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım. Hepiniz kalbimde olacaksınız, sizleri seviyorum. En içten sevgi ve saygılarımla." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'a 2021'de Le Havre'dan imza atan Umut Meraş, siyah-beyazlı takımda 60 maça çıktı ve 2 asist kaydetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Umut Meraş Beşiktaş