Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/spor/video-12-adam-yayinda-lemi-celik-trabzonspor-ve-fenerbahceyi-birbirine-galatasaray-medyasi-dusurdu-29187

12. Adam Yayında: Lemi Çelik: Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi birbirine Galatasaray medyası düşürdü

Özgür gazeteciliğin Adası 12punto yeni programlarıyla gündemde öne çıkan ve çok tartışılan konuları konuşmaya devam ediyor. 12punto’nun yeni futbol programı 12. Adam’da Spor yorumcusu Efsane futbolcu Lemi Çelik her çarşamba birbirinden ilginç sorularla futbolun gündemini konuşacak.

Türk futbolu bir yandan üstüste krizlerle boğuşurken bir yandan da A Milli Futbol Takımı Euro 2024’e hazırlanıyor. Tartışmalı Hakem kararlarının ardından şimdi de Trabzonspor-Fenerbahçe maçının öncesi ve sonrasında yaşananlar tartışılıyor. Spor yorumcusu ve Efsane futbolcu Lemi Çelik, Türk futbolundaki son gelişmeleri 12. Adam programında yorumladı. 

Tartışmalı hakem hatalarına değinen Çelik, “Türkiye'de hakem sorunu var, üzüntü verici olan VAR sonrası bile hakem hataları sürüyor” diyerek, VAR sisteminin de sorunlara çözüm olmadığını belirtti. Çelik, Hakemlerin psikolojik destek almalarının şart olduğunu da vurguladı. 

2 takım arasında yaşananları gerilimin nedenlerini değerlendiren Çelik, medyada yorumcu ve spor yazarı olarak yer alan isimleri işaret etti, “Galatasaray medyası Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi birbirine düşürdü” dedi. 

Siyasetin Türk futboluna etkilerini de yorumlayan Çelik, “Siyaset futbolu yönetmek, pastadan yandaşlarına pay istiyor. Fenerbahçe hariç hiçbir kulüp Erdoğan'ın onayını almadan başkan seçemez. TFF Başkanı'nın Bylock'tan yasa dışı bahise kadar dünya kadar şaibesi var” dedi. Çelik, kaostan çıkışın formülünü de anlattı.

Çelik, Trabzonspor’un eski Başkanı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer ile olan anısını,i sahada yaşadığı ilginç olayları da 12punto izleyicileri için anlattı.

Haber Kaynağı : 12punto