Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Lemi Çelik, 12. Adam'da konuştu: 'Ali Koç'un Fenerbahçe'de başkanlığa devam etmemesi için deli olması gerekiyor'

Trabzonspor'un unutulmaz oyuncularından Lemi Çelik, 12punto stüdyosunda izleyicileriyle buluştu. 12. Adam'da dobra açıklamalar yapan Çelik, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını, Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümünü ve Ali Koç'un Fenerbahçe'deki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çelik, "Ali Koç'un başkanlığa devam etmemesi için deli olması gerekiyor" yorumunu yaptı. İşte programın tamamı...

12punto.com.tr

Geçtiğimiz programda yaptığı, "Sadece TFF'yi değil, tüm federasyon başkanlarını hükümet belirliyor. Sadece Fenerbahçe, hükümetten onay almadan kendi başkanını seçiyor. Diğerleri onay alıp öyle başkanını belirliyor" sözleriyle spor gündemine damga vuran spor adamı Lemi Çelik, 12punto stüdyosunda yeni açıklamalarda bulundu.

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Çelik, "Siyaset spora karışmamalı" dedi.

'YILMAZ'A VEFASIZLIK YAPILMIŞTIR'

Çelik, kalp krizine yenik düşen Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'a vefasızlık yapıldığını söyledi:

"Bana göre Trabzonspor kulübü Yılmaz'a vefasızlık yapmıştır. Daha geniş bir katılım olmalıydı..."

Fenerbahçe’de haziran ayında gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde Ali Koç’un aday olarak görevine devam etmesi gerektiğini vurgulayan Lemi Çelik,"Ali Koç'un devam etmemesi için deli olması gerekiyor" dedi.

'AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLSAYDI...'

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Fenerbahçe'nin 2-2 kalmasını da değerlendiren spor adamı, "Galatasaray artık büyük avantaj yakalamıştır. Acaba Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin başkanı olsaydı Sivasspor ile berabere kalınır mıydı?" sorusu da aklıma gelmiyor değil" ifadelerini kullandı.

Lemi Çelik'in spor gündeminde yaşananları yorumladığı 12. Adam her çarşamba yeni bölümüyle 12punto YouTube kanalında yayında.

Haber Kaynağı : 12punto