Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/spor/video-lemi-celikten-gundem-yaratan-iddia-o-hakem-sikeye-zemin-hazirladi-37838

Lemi Çelik'ten gündem yaratan iddia: 'O hakem şikeye zemin hazırladı'

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un unutulmaz oyuncularından Lemi Çelik'in Türk sporundaki gelişmeleri yorumladığı 12. Adam yeni bölümüyle yayınlandı. Açıklamalarıyla futbol camiasında adından sıkça söz ettiren Çelik'in, Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kayserispor-Konyaspor maçıyla ilgili şike iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un efsanevi oyuncularından Lemi Çelik, her hafta 12punto stüdyosunda izleyicileriyle buluşuyor. 

12. Adam'da bu hafta, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, derbi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları, maç sonrası sahada yaşananlar ve Türk futbolundaki 'gizli eller' konuşuldu. 

'SÜPER LİG'DE DİZAYN MI YAPILDI?'

Çelik, "Kayserispor-Konyaspor maçında durup dururken Duckens Nazon'a kırmızı kart gösterilerek şikeye zemin hazırlandı. Türkiye'nin en iyi hakemi Halil Umut Meler nasıl bu kırmızı kartı gösteriyor. Süper Lig'de bir dizayn mı yapıldı? Artık Konyaspor-Galatasaray maçının bir önemi kalmadı" dedi.

'HALEN FETÖ'CÜLER VAR

Türk futbolunda ve Galatasaray'da irili ufaklı 'FETÖ' yapılanmaları olduğunu ifade eden  Çelik, "Halen parlatılmaya çalışılan FETÖ'cüler var. FETÖ'ye yakın bazı sporcuların varlığından haberdarız. ByLock kullandıkları da biliniyor. Onların süreci bitmiş değil" diyerek yetkili makamlara çağrıda bulundu.

12.Adam her çarşamba saat 16.00'da @12puntotv'de.

 

Haber Kaynağı : 12punto