Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Videolu tehdit: Murat Sancak’tan Onyekuru’ya ağır sözler!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Henry Onyekuru arasındaki gerilim devam ediyor. Sancak, son yaptığı paylaşımda Onyekuru’ya ağır sözlerle yüklendi.

Videolu tehdit: Murat Sancak’tan Onyekuru’ya ağır sözler!

Yaz transfer döneminde Adana Demirspor’dan Al-Fayha’ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, kulüp başkanı Murat Sancak’ın kendisi hakkında söylediği sözlere cevap verdi.

Onyekuru yaptığı paylaşımda, "Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan" ifadelerini kullandı.

MURAT SANCAK'TAN ONYEKURU'YA JET YANIT

Onyekuru’nun bu sözlerine Murat Sancak’tan cevap gecikmedi. Sancak, X hesabından yaptığı paylaşımda eski futbolcusu Onyekuru hakkında ağır ifadeler kullandı.

Sancak, "O şeref yoksunu hadsiz ve nankör Henry'ye sorarım senin alacağın var mı ki başkasının alacağı kalsın. Ama merak etmesi kulübü dahil bütün dünya kulüplerine karaktersiz oluğunu videosuyla duyuracağız." dedi.

MURAT SANCAK NE DEMİŞTİ?

Murat Sancak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Henry Onyekuru, Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin... Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" ifadelerini kullanmıştı.



Haber Kaynağı : 12punto

Adana Demirspor Murat Sancak Henry Onyekuru