Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,7072
Dolar
Arrow
33,8862
İngiliz Sterlini
Arrow
44,2193
Altın
Arrow
2738,0000
BIST
Arrow
9.982

Yıllar sonra gelen itiraf: Ahmet Çakar kendisini vurduran ismi açıkladı

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, 2004 yılında uğradığı silahlı saldırının azmettiricisini açıkladı.

Yıllar sonra gelen itiraf: Ahmet Çakar kendisini vurduran ismi açıkladı

Eski hakem Ahmet Çakar, yorumculuk yaptığı 343 Digital adlı YouTube kanalında yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Hakemliği bıraktıktan sonra yorumculuğa geçtiği dönemde yaptığı sert yorumlarla tepki çeken Çakar, silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı.

Çakar kendisini vurduran ismi işaret etti, Ali Şen’i gösterdi.

Programda Ulueren bir anısını anlatırken “Adnan Polat ile PaperMoon’da yemek yiyorduk o sırada Ali Şen başkan geldi. Ali başkana ‘Neden böyle bir şey yaptınız? Çakar’ı neden vurdurdunuz?’ diye sordum. 'Serhat'ım yok ya. Ben öyle şeyler yapar mıyım?' dedi. 'Yani bu konulara girmeyelim' dedi. 'O da yanlış yaptı' dedi. 'Ali ağabey neden yaptın?' dedim. Cevap yok. Sen de kalkıp ‘Ali Şen demedin hiç" ifadelerini kullandı.

 

Ahmet Çakar, Ulueren’in bu sözleri üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Aradan 5-6 yıl geçti. Ali Şen'in torunu bir atv kazasında hayatını kaybetti. Ali Şen'in torunuyla benim küçük kızım okulda çok yakın arkadaşlar. Benim kızım da 15 gün psikolojik tedaviye girdi. Benim kızım genç kız oldu. Bir akşam Bodrum'da ailecek yemek yiyoruz. 'Ben öğrendim baba dedi. Bu hayat ne kadar tuhafmış, çok büyük ders aldım' dedi. 'Benim babamı vurmaya, öldürmeye çalışan adamın torunu benim kardeşimdi. Onun vefatı üzerine günlerce ağladım, vay böyle hayatın içine' dedi ve balığını yemeğe devam etti. Bu konu da kapandı"

NE OLMUŞTU?

1998 yılında hakemliği bırakan Dr. Ahmet Çakar, sağlık personeli olarak çalışırken bir yandan da futbol yorumculuğuna başladı. 25 Şubat 2004 tarihinde Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan, tabiplik yaptığı sağlık ocağından çıkarken aracının içinde silahlı saldırıya uğradı, vücuduna isabet eden beş kurşunla vuruldu. Yaya olarak kaçan saldırgan yakalanamadı. Ahmet Çakar saldırganı tam olarak görmediğini ve tanımadığını belirtirken azmettirici olarak 3 kişiden şüphelendiğini belirtti ve bu isimleri polise iletti. Şühpeli sayısı önce 2’ye sonra 1’e düştü ama ne azmettirici konusunda ilerleme kaydedilebildi, ne de saldırgan yakalanabildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Çakar Ali Şen