Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aşk Mevsimi filminin galası gerçekleşti

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı 'Aşk Mevsimi' filminin galası dün akşam TİM Maslak Show Center’da gerçekleşti. Galada konuşan Murat Şeker, "Güzel bir film yaptık, artık takdir seyircinin" dedi.

Aşk Mevsimi filminin galası gerçekleşti

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi isimler alıyor.

Film ekibi izleme öncesi basının karşısına geçerek soruları yanıtladı.

'ARTIK TAKDİR SEYİRCİNİN'

Yapımcı ve yönetmen Murat Şeker, "Bozcaada’da başlayıp İstanbul’da devam eden bir aşk öyküsünün filmini yaptık. Ağustos ayında birçok arkadaş tatildeyken biz film çekiyorduk, umarım bunun karşılığında kışın tatil yapma şansı buluruz. Bu filmde Ali Yaman ve Şirin’in aşk hikayesine tanık olacağız. Güzel bir film yaptık, artık takdir seyircinin" açıklamasını yaptı.

'KEYİFLİ BİR İŞ ÇEKTİK'

Dilan Çiçek Deniz ise, "Ressam ve idealist bir kadın olan Şirin karakterine hayat veriyorum. Çok keyifli bir iş çektik. Naif bir aşk hikayesi ile karşılaşacak seyirciler. Herkesi sinemaya bekliyoruz" dedi.

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolü paylaştığı Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesi konu alan film, 2 Şubat’ta vizyona girecek. 


Haber Kaynağı : 12punto

Aşk Mevsimi Dilan Çiçek Deniz Fırat Tanış Murat Şeker

İlgili Haberler