Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özdemir Asaf'ın 100'ncü yaşına özel sergi: 'Yalnızlık Paylaşılmaz'

Usta şair Özdemir Asaf'ın 100'ncü yaşı 'Yalnızlık Paylaşılmaz' adlı grup sergisi ile kutlanıyor. Sergi, Maçka Sanat Galerisi'nde 30 Mart’a kadar ziyarete açık olacak.

Özdemir Asaf'ın 100'ncü yaşına özel sergi: 'Yalnızlık Paylaşılmaz'

Cumhuriyet dönemi Türk şairlerden Özdemir Asaf’ın 100'ncü yaşına özel düzenlenen sergi; fotoğraf, seramik, resim, heykel, tekstil, cam ve video gibi farklı disiplinlerde ürünler veren sanatçıların yapıtlarını bir araya getiriyor.

Daha çok yalnızlaşan insana ve kaçtığımız veya ihtiyaç duyduğumuz yalnızlık duygusuna odaklanan sergi, izleyicileri 'Yalnızlığın Halleri' üzerine düşünmeye davet ediyor.

Özdemir Asaf’ın, Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan bütün eserlerinin yer aldığı sergi kapsamında Yapı Kredi Kültür Sanat iş birliğinde etkinlikler de düzenlenecek.

SERGİDEKİ SANATÇILAR BELLİ OLDU

Sergide yer alan sanatçılar ise şu şekilde: Ani Çelik Arevyan, Ayşen Urfalıoğlu, Barış Murathanoğlu, Bashir Borlakov, Bilge Alkor, Defne - Hamit Demirel, Esra Carus, Etem Şahin, Fatih Kızılcan, Gönül Nuhoğlu, Güçlü Polat, Güneş Çınar, Halit Demirel, Ömür Tokgöz, Rabia Seyhan, Serhat Kiraz, Seyhun Topuz, Tunç Ali Çam ve Yıldız Moran.


Haber Kaynağı : 12punto

Özdemir Asaf Yalnızlık Paylaşılmaz

İlgili Haberler