Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

DEDAŞ'tan Diyarbakır-Mardin yangınına ilişkin açıklama

Dicle Elektrik, 11 kişinin hayatını kaybettiği Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan anız yangının elektrik iletim hatlarından kaynaklanmadığını belrtmelerine rağmen manipülatif açıklamaların devam ettiğini belirterek, "Yasal haklarımızı kullanacağımızı bildiririz" açıklamasını yaptı.

DEDAŞ'tan Diyarbakır-Mardin yangınına ilişkin açıklama

Dicle Elektrik, Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Köksalan ve kırsal Yazçiçeği mahalleleri ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler kırsal mahallelerinde çıkan yangına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Şirketten yapılan açıklamada, 11 kişinin hayatını kaybettiği yangınların elektrik hatlarımızdan kaynaklanmadığını bildirmelerine rağmen, yanlış bilgilendirmeler devam ettiğini aktardı.

'MANİPÜLATİF AÇIKLAMALARA DEVAM EDİLDİĞİNİ GÖZLEMLEMEKTEYİZ'

Bu neden yasal haklarının kullanılacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

Diyarbakır ve Mardinide gerçekleşen yangının, elektrik dağıtım hatlarımızdan kaynaklı olmadığını belirtmemize rağmen bazı iletişim organları ve bölgede kendini bilir kişi olarak konumlandıran çevrelerce manipülatif açıklamalara devam edildiğini gözlemlemekteyiz. Bu açıklamalar bölgeye yönelik iyileştirme faaliyetlerimizi negatif yönde etkilerken, elektrik hatlarında çalışmalar yapan ekip arkadaşlarımızı da çoğu kez zor durumda bırakmıştır. 

Şirket olarak bu mesnetsiz açıklamalar karşısında duruşumuzu koruduğumuzu belirtir, yasal haklarımızı kullanacağımızı beyan ederiz. Yangın neticesinde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.


Haber Kaynağı : 12punto

Yangın DEDAŞ