Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eda Nur Gezer soruşturmasında sıcak gelişme

Menekşe Sahil Parkı'nda Eda Nur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin başlatılan soruşturmada bir kişi daha serbest bırakılırken firari şüpheli Ali Sukas, hakimliğe sevk edildi.

Eda Nur Gezer soruşturmasında sıcak gelişme

İstanbul'un küçükçekmece ilçesinde yer alan Menekşe Sahil Parkı'nda 5 yaşındaki Eda Nur Gezer, kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın ardından başlatılan soruşturmada 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu ise, yaşanan olayın siyaset malzemesi haline getirilmesine tepki göstererek "Sorumluluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor. Minik yavrumuzun acısını yaşarken, bu olayın her zaman olduğu gibi siyasal istismar malzemesi haline getirilmesini de utanarak izliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Firari şüpheli İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Ali Sukas, ifade vermek için adliyeye geldi. Savcılık tarafından adli kontrol şartı uygulanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Sukas'ın hakimlikteki işlemleri devam ediyor. 

 BİR KİŞİ DAHA SERBEST BIRAKILDI

İstanbul'da 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ailesiyle piknik yaparken bir parkta belediyenin açtığı su dolu çukura düşerek ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, dün Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen bir belediye çalışanı tutuklanırken, 2 çalışan serbest bırakılmıştı.

Bugün ise İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas savcılığa ifade verdi ve hakimlikteki ifadesinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Eda Nur Gezer Ekrem İmamoğlu küçükçekmece