Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Şanlıurfa'da feci kaza: Kontrolden çıkan araç kaldırımdaki yayalara çarptı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra park halindeki iki araca çarptı. Kazada 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da feci kaza: Kontrolden çıkan araç kaldırımdaki yayalara çarptı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, Akçakale kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. 

Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında kontrolden çıkan bir otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi.

Kazanın ardından, kaldırımdaki iki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişi, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 3 çocuğun yaşamını yitirdiği, yaralılardan birinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gulpınar ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir aracın bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yaya vatandaşlara ve park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti. 

Şıldak, "Maalesef 5 vatandaşımızı kaybettik ve bunların hepsi çocuk. İki çocuğumuz olay yerinde, üç çocuğumuz ise hastanede hayatını kaybetti. Ayrıca iki çocuk ve bir yetişkin olmak üzere 3 vatandaşımız yaralandı, bunlardan birinin durumu ağır. Olay yeri trafiğe kapalı, ekiplerimiz kazanın sebebini ve sorumluları belirleyecek" dedi.

Vali Şıldak, kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, yaralılara şifa temennisinde bulundu ve tüm sürücülere trafikte dikkatli olmaları çağrısında bulundu.



Haber Kaynağı : AA

İlgili Haberler

Şanlıurfa Şanlıurfa İl Emniyet