Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Acun Ilıcalı polis bastı demişti: Gerçekler ortaya çıktı

Acun ılıcalı'nın Survivor fragmanında söylediği sözler olay oldu. Ilıcalı, Dominik'te Survivor ekibine polis tarafından operasyon yapıldığını açıklaması gündem olmuştu. Detaylar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı polis bastı demişti: Gerçekler ortaya çıktı

Survivor All Star'da polis olayının yarışmacılardan Seda Aktuğlu'nun Kolombiya Havalimanı'nda yaptığı bir hareketin yanlış anlaşılması sonucu olduğu ortaya çıktı.

"BİR NOT YAZDIM KIZA VERDİM. ANNESİ YANLIŞ ANLADI"

Aktuğlu şöyle açıkladı:

"Havalimanında tuvalete gittim. Ancak temizlik yapıldığı için bana izin verilmedi. Bir kızın elinde telefon vardı. Babama mesaj atabilir miyim dedim. Mesajı attım ancak internet bağlantısı olmadığı için gitmedi. Yarışmacı arkadaşlarımı görünce panikledim. Bir not yazdım kıza verdim. Annesi yanlış anlayınca polis geldi. Benim amacım yarışmada başarı sağlayamayınca babamın üzüldüğünü düşünerek ona mutluyum diye mesaj atmaktı. Sonra uçağa en son bindim"

"SEDA'NIN KAÇIRILDIĞINI SANMIŞ"

Yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu, "Hepimiz uçağa binmiştik. Seda nota ben açım zorlanıyorum yazmış. Bunu gören kızın annesi Seda'nın kaçırıldığını sanmış. Biz Dominik havalimanına geldik ama uçaktan indirmediler. Sonra bir polis uçağa bindi ve Sedayı yanımızdan aldı. Seda hepimiz takımız deyince bizi aşağı indirip duvara yasladılar" dedi.

SEDA'YA CEZA VERİLDİ

Acun Ilıcalı ise, "Yaptığın hareketin anormallerinin farkındamısın.  Ben bu yaşıma geldim böyle birşey görmedim. Telefon geliyor. Abi polis operasyon yapmış bizimkileri almış" diye konuştu.

Yarışmacı Seda'ya 5 ödülden yararlanmama cezası verildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Hakan Hatipoğlu havalimanı Kolombiya Dominik Operasyon Polis Survivor All Star