Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Acun Ilıcalı Survivor'da cinsellik hakkında konuştu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden sürüyor. Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube yayınında Survivor'da cinsellik sorusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı Survivor'da cinsellik hakkında konuştu

343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'da cinsellik konusuna da değindi.

Ilıcalı, yarışmacıların cinsel istekleri olup olmadığı sorusuna, "İnsanın o tip konularda kafasındaki gerçekleştirmeyeceği bir ortam olduğu zaman zaten vücut onu kapatır kendini. Zaten kadın erkek başka yerlerde kalıyorlar. Aynı yerlerde kalmıyorlar. Bir de o konu Survivor'da bizim alanımızda olan bir konu değil. Ama romantik ilişkiler oldu mu oldu. Birbirinden hoşlananlar oldu mu oldu. Evlenenler oldu" şeklinde yanıt verdi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Ilıcalı ayrıca, Survivor All Star'da son elenen yarışmacının Yaman Keleş olduğunu ve birleşme haftasına girildiğini açıkladı. Pazar günü dokunulmazlık oyunu yayınlanmayacağı için bu bölümde iki dokunulmazlık birden olacağını söyledi. Birleşme partisinden önce ve sonra çekilenleri önce yayınlayacağını belirten Ilıcalı, yarışmacılara şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta değil ama yakında kadın erkek karşılıklı yarışmaya başlayacaksınız. Bu konuyu Survivor kadınlarına sorduk. İştahla erkeklerle yarışmak istiyoruz dediler. Onlarla mücadele etmek istiyoruz dediler. Öncelikle o sohbetteki bu istek, bu arzu Survivor'ın tarihine kadınların ne kadar büyük bir şekilde damga vurduğunun ispatıdır."


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Survivor All Star YouTube