Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Acun Ilıcalı Survivor'ın maliyetini ve çalışan sayısını açıkladı

Survivor All Star'da yarışmacılarına sinirlenerek sandalyeyi devirdiği görüntülerle çok konuşulan Acun Ilıcalı, Survivor'ın maliyetini ve şirketlerinde çalışanların sayısını açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor'ın maliyetini ve çalışan sayısını açıkladı

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sinirlerine hakim olamayarak kavga eden yarışmacılara 'Ne istiyorsunuz?' diyerek çıkışan Ilıcalı, 2024 All Star'ın en zor Survivr olduğunu söyledi.

DİSKALİFİYE MESAJI

Yarışmada diskalifiyelerin olabileceğinin mesajını veren Ilıcalı, “Diskalifiye olabilir, bırakan olabilir. Bir ayda iki - üç sezonluk gerilim yaşadık. Survivor All Star 2024 gerçek anlamda beynimi zorluyor” dedi.

SURVİVOR'IN MALİYETİNİ AÇIKLADI

“Prodüksiyon maliyeti en yüksek Survivor bu mu?" sorusuna Acun Ilıcalı şu yanıtı verdi:

“Evet… 14 -15 milyon dolar civarında bir maliyet söz konusu. Bu prodüksiyonu 5 milyon dolara da yapabilirsiniz, biz 15 milyon dolara yapıyoruz, size bağlı. Fazla kamera kullanıyoruz, ödüllerimiz büyük. 13 14 kişiyi Rio Karnavalı’na götürüyoruz. Dominik’ten Rio’ya götür, orada konaklat ciddi bir maliyet.

Seyircimiz bu ilgiyi gösterdikçe bize düşen onlara daha güzel prodüksiyon sunmak. Ben hayatım boyunca oyunu hep öyle oynadım, yüksek prodüksiyonlar yaptım. Hiç unutmam, ilk Survivor’ımızın maliyeti 1 milyon 200 bin dolardı! 1.2 milyon dolardan 15 milyon dolara çıkan maliyet olayı ne kadar büyüttüğümüzün kanıtı.”

ŞİRKETLERİNDE ÇALIŞANLARIN SAYISINI AÇIKLADI

"Acun Ilıcalı futbol kulüpleri de dahil olmak üzere yurt dışında kaç kişiyi çalıştırıyor, Türkiye’deki çalışan sayınız ne?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“2 bin kişi yurt dışı çıkar, Türkiye’de de 1200-1300… Toplamda 3 bin-3 bin 500 bandındayız.”


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Ali Eyüboğlu Survivor All Star Survivor All Star 2024 Survivor