Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ailesiyle İzmir'e yerleşen oyuncu Doğa Rutkay: 'Dondurma dükkanı açacağım'

Dizi ve sinema oyuncusu Doğa Rutkay, geçtiğimiz yıl ailesiyle birlikte İzmir Urla’ya yerleşmişti. Bir süredir setlerden uzak olan oyuncu, "Urla’da güzel dondurmacı yok. Dükkan açıp o işe girmeyi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Ailesiyle İzmir'e yerleşen oyuncu Doğa Rutkay: 'Dondurma dükkanı açacağım'

Usta tiyatrocu Aziz Rutkay'ın kızı Doğa Rutkay, geçtiğimiz yıl eylül ayında eşi Kerimcan Kamal, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Urla'ya taşındı.

Ünlü oyuncu yeni yaşamları hakkında açıklamalarda bulundu.

'BEYOĞLU'NA GİTMEKTENSE...'

Çocukları için İstanbul'dan ayrıldıklarını ifade eden Rutkay, "Aslında benim Kerimcan’ı ikna etmem sürdü yoksa ben bavulu alıp çoktan gelirdim. Yaylalara çıkıyoruz, kendi sebzemizi meyvemizi buradaki çiftçi abilerden alıyoruz.

Bugün ne pişirelimden önce tarlaya gidip toplamamız gerekiyor. Çocuğumu alıp Beyoğlu'na gitmektense, derme çatma bir köyde bir kırık sandalyede oturmak beni daha çok mutlu ediyor. İstanbul’a küskün değilim ama çocuklarım için burası daha iyi." dedi.

'URLA'DA DONDURMACI YOK'

Urla’da yeni bir mesleğe adım atacağının sinyalini veren Doğa Rutkay, "Beni en rahatlatan yemek dondurma. Urla’da maalesef güzel dondurmacı yok. O işe girmeyi düşünüyorum. Çok güzel dondurma yapıyorum. Kendime biri yan kol meslek düşünüyorum. İyi dondurmacılar beni arasın" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Doğa Rutkay Dondurma İzmir Urla

İlgili Haberler