Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aydan Şener: 'Evlilik insan doğasına uygun değil'

Oyuncu Aydan Şener, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, "Ben erken evlenenlerdenim. 19 yaşımda evliydim. Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil" dedi.

Aydan Şener: 'Evlilik insan doğasına uygun değil'

Çalıkuşu, Küçük Ağa, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Mühürlü Güller gibi dizilerden tanıdığımız oyuncu Aydan Şener, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati adlı programa konuk oldu.

Vefa kavramına değinen Şener, "İnsansak vefalı olmalıyız, vefalı biri olduğumu da söyleyebilirim ama bizim sektörde vefa yok. Vefasızlıkla karşılaştığımda intikam almıyorum ama, hem yaşadığımı unutmam hem de bir daha görüşmem" dedi.

'KEŞKE SIRADAN BİR İNSAN OLSAYDIM'

Şöhretin zorluklarından bahseden usta oyuncu, "İsyan ettiğim, haksızlıklarla karşılaştığım, bunaldığım, dedikodular beni üzdü, keşke bu işi yapmasaydım, şöhretli olmasaydım, keşke sıradan insan olsaydım dediğim çok oldu. Artık kesinlikle öyle düşünmüyorum, şöhretimin ve insanların sevgisinin keyfini yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Ayhan Akbin ile erken evlendiği için pişmanlık duyduğunu ifade eden usta oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Çok erken evlendim. 19 yaşımda evliydim düşünebiliyor musunuz? Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil"


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Mümtaz Aydan Şener evlilik