Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Barış Arduç ve Hande Erçel başrolde: 'Rüzgara Bırak' filminin okuma provası gerçekleşti

Barış Arduç ve Hande Erçel’i bir araya getirecek olan 'Bir Başka Aşk'ın adı 'Rüzgara Bırak' olarak değişti. Bayram sonrası sete çıkacak filmin okuma provası gerçekleşti.

Barış Arduç ve Hande Erçel başrolde: 'Rüzgara Bırak' filminin okuma provası gerçekleşti

Ünlü oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel’i buluşturan Ceylan Naz’ın kaleme aldığı 'Rüzgara Bırak' filminin okuma provasından ilk kareler basınla paylaşıldı.

Arduç’un aynı zamanda marka yüzü olduğu filmleri de yöneten Engin Erden’in çekeceği filmde buluşacak olan iki yıldız oyuncunun uyumları dikkat çekti.

Film bayram sonrası sete çıkacak.

Urla, Çeşme ve Alaçatı’da çekilecek olan filmin yayınlanacağı dijital platform henüz belli olmadı.

RÜZGARA BIRAK FİLM KONUSU

Ege Yazıcı (Barış Arduç) ile Aslı Mansoy (Hande Erçel) Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdıdır. şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı İstanbul’da, Ege ise Çeşme’de yaşamaktadır.

Yıllar sonra bu ikili karşı karşıya gelir. Nedeni de batma tehlikesi yaşayan şirketin geleceğidir. Yurt dışından sonra Çeşme’de yaşanmaya başlayan Ege’nin sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına izin vermesi kısa vadede şirketi kurtarmak için en önemli adım olacaktır.

Aslı yönetim kurulunun toplantısının ardından bir maceraya atılır. Şehirli Aslı ile Çes¸me’de bir doğa savaşçısı olarak keyifli bir hayat süren Ege yıllar sonra buluşur. Bu başta zıt gibi görünen iki genç şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklardır?


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Arduç Hande Erçel Rüzgara Bırak