Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Bruce Willis'in eşi Emma Heming isyan etti: 'İnsanları korkutmayın'

Afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan ve ardından kendisine demans teşhisi konan Bruce Willis'in eşi Emma Hemin, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yapılan haberlere isyan etti. Hemin, "Yanlış bilgi içeren yazılar görüyorum. İnsanları korkutmayı bırakın" dedi.

Bruce Willis'in eşi Emma Heming isyan etti: 'İnsanları korkutmayın'

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'e, Mart 2022'de beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sebebiyle ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen afazi teşhisi konmuştu.

68 yaşındaki oyuncunun ailesi, geçtiğimiz sene şubat ayında ise ünlü ismin frontotemporal demansa yakalandığını duyurmuştu.

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve gözlerden uzak yaşayan Bruce Willis'in eşi Emma Heming, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yapılan haberlere isyan etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Heming, şöyle konuştu:

"Az önce internette tıklama tuzağına düştüm. Ailemle ilgili bir manşet gördüm ve habere atılan başlık, kocamda artık neşe kalmadığını söylüyor. Size şunu söyleyebilirim ki bu, gerçeklerden çok uzak bir ifade. Bu hastalıklara sahip olan başka insanları da korkutmayı bırakın. Bu bir tür nörolojik hastalık, hepsi bu. Burada görülecek başka bir şey yok."

"Hayatınızda yeni bir bölüme başlıyorsunuz ve o bölüm sevgiyle, bağlılıkla dolu. Sevinçle dolu, mutlulukla dolu. Anladığım kadarıyla yanlış insanlar tarafından eğitiliyoruz. Kendilerini herhangi bir nöro-bilişsel hastalık konusunda gerektiği gibi eğitmeye zaman ayırmayan insanlar bunlar.

Neden bu kadar cesur olup bunu söyleyebiliyorum? Çünkü manşet üstüne manşet ve yanlış bilgi içeren yazılar görüyorum. Ben sadece temel Demans farkındalığından ve halka neyin sunulduğundan bahsediyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Bruce Willis Demans Emma Heming