Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Can güvenliğinden endişe ediyor: Teoman'ın saplantılı hayranı hakkında savcılık soruşturma başlattı

Teoman, ev adresini tespit eden ve kendisini her yerde takip eden saplantılı hayranını İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet etti. Savcılık, kişi hakkında soruşturma başlattı. Teoman'ın avukatı şikâyet dilekçesinde; Teoman'ın, A.A. tarafından sürekli izlendiği endişesi duyduğunu ve can güvenliğinden endişe ettiğini açıkladı.

Can güvenliğinden endişe ediyor: Teoman'ın saplantılı hayranı hakkında savcılık soruşturma başlattı

Ünlü şarkıcı Teoman, kendisini sosyal medyadan sürekli rahatsız eden, ayrıca ev adresini öğrenen hayranı A.A.'yı savcılığa şikâyet etti.

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre; A.A. adlı kişi, sosyal medyada Teoman'la ilgili taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.

Saplantılı dinleyicisi daha önce de Teoman'ı, şoförünü kastederek "Serkan Koç'u dizginle, yoksa sen bilirsin" diyerek tehdit etmişti.

Ünlü şarkıcıyla ilgili cinsel içerikli beyanlarla asılsız iddialarda da bulunan A.A., aleyhine korunma kararı olmasına rağmen mahkemeye verdiği beyanda, "Hâkim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikâr. Nikâh şahidim olur musunuz?" dedi.

MARKET VE BAKKALLARDA BEKLİYOR

Teoman'ın avukatı şikâyet dilekçesinde; A.A.'nın, Teoman'ı görmek için ünlü şarkıcının oturduğu bölgedeki market ve bakkallarda beklediğini, hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içerisinde olduğunu belirterek "Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır.

Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Teoman suç duyurusu taciz tehdit

İlgili Haberler