Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Yılmaz mahkemenin nafaka kararını değerlendirdi. 'Çocuğumla ilgilenmiyorum'

Komedyen Cem Yılmaz, mahkemenin verdiği nafaka kararı sonrası sosyal medya hesabından bir değerlendirme paylaşımı yaptı.

Cem Yılmaz mahkemenin nafaka kararını değerlendirdi. 'Çocuğumla ilgilenmiyorum'

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, 20 ay süren evliliklerini 2013'te anlaşmalı olarak bitirdi. Yılmaz, çocuğu Kemal için ayda 10 bin dolar ödemeyi kabul etti. Boşanma protokolünün imzalandığı tarihte dolar kurunun 2 lira 13 kuruş olduğunu kaydeden Cem Yılmaz, dolar kurunun artışını ve pandemi döneminde gelirinin azaldığını belirtti.

Yılmaz, bu gerekçeyle 2022'de dava açarak iştirak davasının Türk lirası cinsine uyarlanmasını ve aylık 40 bin liraya indirilmesini istedi. Ahu Yağtu ise çocuğun eğitimi ve gelişimi için masrafların arttığını belirterek Cem Yılmaz’ın talebinin reddedilmesini istedi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 38. Hukuk Dairesinde görülen davada Cem Yılmaz’ın boşanma protokolünün 4. maddesinde ayrıntılı olarak yer alan; "Belirlenen nafaka tutarının tarafların ekonomik ve sosyal şartlarına uygun olduğu ve kurlarda meydana gelecek olası artışlar da öngörülmek suretiyle" şeklindeki ibareyi kabul ettiği hatırlatıldı.

Kararda 10 bin doların Cem Yılmaz’ın ekonomik ve sosyal durumuna göre ödeme gücünün çok üstünde bir tutar olmadığına kanaat getirildi.

Böylelikle İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 38. Hukuk Dairesi, Cem Yılmaz’ın aylık 10 bin dolar nafaka ödemeye devam etmesine hükmetti.

CEM YILMAZ'DAN İLK DEĞERLENDİRME

Yılmaz, mahkemenin verdiği nafaka kararının pek çok yerde haber olmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Cem Yılmaz mahkemenin kararını esprili bir dille yorumlamayı tercih etti. Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Evet bütün haberler, yorumlar haklı... Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum... (bu bilinen bir gercek) ve tabiki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler… Minik not 11 yıl önce boşandım.( dünyada bir ilk )


Haber Kaynağı : 12punto

Ahu Yağtu Boşanma Cem Yılmaz dava dolar kuru evlilik mahkeme protokol