Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cemal Hünal ile Lale Çangal boşandı

Dizi ve sinema oyuncusu Cemal Hünal, eşi Lale Cangal ile evliliğini sonlandırdı.

Cemal Hünal ile Lale Çangal boşandı

'Issız Adam', 'Diriliş Ertuğrul', 'Hudutsuz Sevda' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi projelerden tanınan oyuncu Cemal Hünal ve tasarımcı Lale Cangal, tek celsede boşandı.

'20 SENEDİR AYNI KADINLA BERABERİM'

Hünal, önceki yıl verdiği bir röportajda, "Issız Adam"daki rolünün yurttaşları çok etkilediğini söyleyerek, "Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var; ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim" ifadelerini kullanmıştı. 

Hünal ve Cangal, 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. 

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi'ndeki iki yıllık eğitimi ardından İskoçya'daki Gordonstoun International Summer School'a gönderildi.

Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadı. Oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti.

UCLA Extension'da, Santa Monica Koleji'nde ve Londra Film Okulu'nda tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldı.

Kariyeri boyunca 'Issız Adam', 'Diriliş Ertuğrul', 'Hudutsuz Sevda' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi önemli projelerde rol aldı.

Oyuncu, 2011-2024 yılları arasında Lale Cangal ile evli kaldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Cemal Hünal Lale Cangal

İlgili Haberler