Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Cezaevinden 8 ay önce çıkmıştı: Tamar Oner önce Can Tanrıyar'ı sonra da bakıcı kadını mahkemeye verdi

Tamar Oner, 3 yıl önce nikah masasına oturduğu ve 8 ay önce tahliye edilen televizyoncu Can Tanrıyar’dan boşanacağını açıkladı. X hesabından paylaşım yapan Oner, “En kısa zamanda bu sürecin sorunsuz bir şekilde bitmesi dileklerimle” ifadelerini kullandı.

Cezaevinden 8 ay önce çıkmıştı: Tamar Oner önce Can Tanrıyar'ı sonra da bakıcı kadını mahkemeye verdi

2021 yılında evlenen giren Tamar Oner ile ünlü televizyoncu Can Tanrıyar boşanıyor.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tamar Oner, “Eşim Can Tanrıyar'dan boşanma kararı aldım. En kısa zamanda bu sürecin sorunsuz bir şekilde bitmesi dileklerimle" ifadelerini kullandı.

Tamar Oner bir sonraki paylaşımında da eski kadın çalışanının fotoğrafını yayınlayarak "Bu kadın Fatma, Türkmenistanlı. Tuvalet eğitimi alırken kızıma vurduğu için kovdum. 1 aydır ayrı olduğum eski eşim de yanında çalıştırmaya başlamış. Kadını da mahkemeye veriyorum" dedi.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Can Tanrıyar, 2023 yılının nisan ayında firari Muhammed Yakut’un iddialarının ardından "kişisel verileri ele geçirme veya yayma" ve "nitelikli yağmaya teşebbüs" suçlarından tutuklanmıştı.

15 Aralık 2023’te İstanbul 38. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada duruşma savcısı Can Tanrıyar’ın tutukluluk halinin devamını istemişti.

Mahkeme ise, Tanrıyar’ın tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar verdi. Tanrıyar'a yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Tanrıyar hakkında, Muhammed Yakut'a videolarında kullanması için bilgi ve belge sızdırma suçlaması da bulunuyor.

11 YIL 3 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede,  şüpheliler Tamar Tanrıyar, Hüseyin Can Tanrıyar ve Muhammed Yakut'un fikir ve eylem birlikteliği içerisinde hareket ederek müştekiler iş insanı Metin Güneş ve oğlu Muhammed Abdulkadir Güneş'e yönelik olarak yağmaya teşebbüs suçunu işledikleri belirtiliyor.

Şüpheliler Can Tanrıyar, Tamar Tanrıyar ve Muhammed Yakut'un 7 yıl 6 aydan 11 yıl 3 aya kadar hapisleri isteniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Tamar Oner Can Tanrıyar