Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'nin Hatay adayı olacağı iddia edilen Haluk Levent: 'Teklif geldi ama siyasete girmeyeceğim'

CHP'nin Hatay'da yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesinin parti tabanında ve bölgenin genelinde tepkiyle karşılanmasının ardından, depremde yaptığı çalışmalarla bilinen Haluk Levent'in Belediye Başkanlığı için CHP'den aday gösterileceği öne sürüldü. Konu hakkında konuşan Levent, "Teklif geldi ama siyasete girmeyeceğim" dedi.

CHP'nin Hatay adayı olacağı iddia edilen Haluk Levent: 'Teklif geldi ama siyasete girmeyeceğim'

Sanatçı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'e Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için teklif götürüldüğü iddia edildi.

Söz konusu iddiayı gazeteci Murat Ağırel sosyal medya hesabından paylaştı.

PARTİ TABANINDA TEPKİYLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 6 Şubat 2023'te meydana gelen Maraş merkezli depremlerin yerle bir ettiği Hatay’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesi, parti tabanında ve kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

CHP'nin Savaş'ın adaylığından geri adım atmaması parti içinde de tartışmalı hale gelince, aday olacak ismin yeniden değerlendirilebileceği açıklanmıştı.

'ONUR DUYUYORUM AMA...'

Söz konusu iddia sonrası X hesabından açıklama yapan Levent, "Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem.

Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin.Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var..." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Levent Lütfü Savaş

İlgili Haberler