Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'la ilgili yıllar sonra gelen 'konduramadım' itirafı

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişkisinden sonra yaptığı ‘konduramadım’ açıklamasına ilişkin yıllar sonra itirafta bulundu.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'la ilgili yıllar sonra gelen 'konduramadım' itirafı

Eski sunucu Defne Samyeli, Kaan Ökler'in programına konuk oldu.

Samyeli burada, bir dönem magazin haberlerinden düşmeyen eski sevgilisi Cem Yılmaz'la ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı.

YILLAR SONRA GELEN 'KONDURAMADIM' İTİRAFI

52 yaşındaki Samyeli, Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra 'Konduramadım' açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Bir dönemin en çok konuşulan birlikteliğinde ayrılığın sebebi olarak Serenay Sarıkaya gösterilmişti.

Samyeli'ye programda 'Konduramadım' açıklaması hatırlatıldı. Samyeli, bu sözlerinin üzerine, "Oradan şunu öğrendim. Konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!" ifadelerini kullandı.

Samyeli, Kaan Ölker’in "Sizin için ex’ten next olur mu?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:

"Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil."

Defne Samyeli, ayrıldığı ve noktaladığı ilişkilerin ardından, o kişilerin yeni başlayan aşklarıyla ilgili yapılan haberlerde sürekli isminin gündeme getirilmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtterek "Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Defne Samyeli Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya