Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Dinçer Güner'den sıcak hava uyarısı: Güneş Aslan'a geçti

Türkiye sıcak havalarla mücadele ederken ünlü astrolog Dinçer Güner, Güneş'in Aslan burcuna geçiş yaptığını belirterek "Yazın en sıcak günleri şimdi başlıyor" dedi.

Dinçer Güner'den sıcak hava uyarısı: Güneş Aslan'a geçti

Tüm Türkiye'de sıcak havalar etkisini sürdürürken ünlü astrolog Dinçer Güner, Güneş'in aslan burcuna geçtiğini belirtti.

'YAZIN EN SICAK GÜNLERİ...'

Güner şu yorumlarda bulundu:

"Bugün itibari ile Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak Soylu ve asil bir havası olan bu burca Güneş girdiğinde yazın en sıcak günleri de başlamış olur. Eğlenmek, seyahat etmek, aşk yaşamak, çocuklarla vakit geçirmek, hobilere ağırlık vermek, kısacası hayattan keyif almak için en ideal zamandır."

"Aslan aynı zamanda aşkı, tutkuyu, sevdiğine sahip olmayı, sadakati ve romantizmi temsil eder. Bu dönemde düğünler, nişanlar artar. Davetler, organizasyonlar ve konserlerin biri biter, biri başlar. Aslan spekülatif yatırım araçlarını temsil eden konuları ve kişileri de yönetir, bu nedenle Güneş Aslan’a geçince yatırım, borsa kur, döviz ve altın gibi konular gündeme gelir."

"Sanatçılar ve yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyet için Aslan burcunun sıcak, eğlenceli, debdebeli atmosferinden faydalanarak kendinizi fark edilir kılabilirsiniz. Aslan muhteşem organizasyon yeteneği olan bir burçtur çünkü insanları nasıl eğlendireceğini bilir." 

"Yeni restoranlar, barlar ve gece kulüpleri açılabilir veya siz bu tür mekânlara daha çok gitmeye başlayabilirsiniz. Kendimizi daha cesur, daha yaratıcı ve daha kendinden emin hissederiz. Bu dönem, yeteneklerimizi sergilemek, sahneye çıkmak ve dikkatleri üzerimize çekmek için mükemmel bir zamandır." 

"Kendinizi göstermekten çekinmeyin, çünkü bu dönem sizin parladığınız bir zaman dilimi olacak. Bu dönemde, sanatsal projelere başlamak, hobilerinize zaman ayırmak veya yeni yaratıcı fikirler geliştirmek için harika bir fırsat." 

"Resim yapmak, yazı yazmak, müzikle ilgilenmek veya herhangi bir yaratıcı uğraş, bu dönemde size büyük keyif verebilir. İş hayatında veya kişisel yaşamınızda liderlik pozisyonları üstlenmek, projeleri yönetmek veya başkalarına ilham vermek için harika bir zaman." 

"Yeni bir aşk kapınızı çalabilir veya mevcut ilişkinizde romantizmi artırabilirsiniz. Bu dönemde, kendinizi şımartmak, yeni bir stil denemek veya kişisel bakımınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Saç stilinizi değiştirmek, gardırobunuzu yenilemek veya sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları geliştirmek için mükemmel bir zaman.'


Haber Kaynağı : 12punto

Dinçer Güner Aslan Güneşi