Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

Dünyanın konuştuğu çift yine ayrılıyor: Jennifer Lopez, Ben Affleck'e boşanma davası açtı

Bir süredir ayrılık iddialarıyla gündemde olan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, iki yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Dünyanın konuştuğu çift yine ayrılıyor: Jennifer Lopez, Ben Affleck'e boşanma davası açtı

20 yıl sonra görkemli bir törenle dünyaevine giren ve son dönemde boşanacakları iddia edilen Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in boşanma belgelerini hazırladığı ortaya çıkmıştı.

Son dönemde çiftin ayrılacağı iddia ediliyordu.

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, düğün törenlerinin yıl dönümüne denk gelen Salı günü, Los Angeles’taki mahkemeye başvurarak Ben Affleck'e boşanma davası açtı.

2022 YILINDA DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Variety dergisinin haberine göre, çiftin resmi ayrılık tarihi 26 Nisan. Çift, 2022'de dünyaevine girmişti. İkili, 2000'lerin başında "Bennifer" adıyla anılıyordu.

Şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmişti. Çift ardından uzun süre gündemden düşmeyen görkemli bir düğün yapmıştı.

Ünlü çift, "Gigli" adlı romantik komedi filminin setinde tanıştı ve arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüştü.

Lopez, Zane Lowe’a verdiğ bir röportajda 17 sene önce Affleck ile ayrılmanın kendisini nasıl etkilediği üzerine bazı itiraflarda bulunmuştu.

'ÇOK ACI VERİCİYDİ'

2002 ile 2004 yılları arasında nişanlı kaldığı Affleck ile ayrıldıktan sonra bu albümden hiçbir şarkıyı sahnede söylemek bile istemediğini söyleyen Lopez “Ayrıldıktan sonra çok acı vericiydi” dedi.

Yıldız, “20 yıl önce o düğünü iptal ettik ve hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım” dedi.

Lopez, Vogue’a verdiği röportajda Affleck’le birlikte olmanın kendisini daha önce hissetmediği kadar güzel hissettirdiğini söylemişti.

'AFFLECK HARİKA BİR BABA FİGÜRÜ'

Ünlü şarkıcı, "Kendimi daha da rahatlamış ve konforlu hissediyorum, bu da kendimi başka biriyle hissettiğimden çok daha güzel hissetmemi sağlıyor" demişti.

Öte yandan, Lopez, Affleck'in çocukları için "harika bir baba figürü" olduğunu dile getirdi ve "Onlar için harika bir baba figürü. Kendisinin üç güzel çocuğu var, bir de biz varız. Bunun ne demek olduğunu ve ne anlama geldiğini gerçekten çok iyi biliyor. Onu çok seviyorlar. Takdir ediyorlar ve ben de öyle" diye ekledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Jennifer Lopez Ben Affleck