Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu Öteki'nin afişi yayınlandı

Dostoyevski’nin zamansız eserinden Emin Alper’in uyarladığı ve yönettiği ‘Öteki’ oyununun afişi yayınlandı. Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ı kadrosunda buluşturan oyunun şubat ayı tarihleri açıklandı.

Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu Öteki'nin afişi yayınlandı

Yönetmen Emin Alper'in, Dostoyevski’nin aynı adlı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu ‘Öteki’nin sanatseverlerle buluşacağı ilk gün için geri sayıma geçildi.

‘Öteki’, kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ı buluşturuyor. İddialı oyuncu kadrosunun yanı sıra, Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımını bir araya getiren oyun, Nisan Ceren Özerten’in yapımcılığında, Luz Yapım prodüksiyonuyla izleyicinin karşısında olacak.

ÖTEKİ KONUSU NEDİR?

Fiziksel olarak kusursuz bir biçimde benzeyen ama karakteri sizinkinin tam zıttı olan; nefret ettiğiniz, tahammül edemediğiniz özelliklere sahip; ve aslında tam da bu özellikleri nedeniyle sizin hedeflerinize sizden çok daha kolay ulaşabilen; dolayısıyla içten içe, yerinde olmak isteyebileceğiniz birisi karşınıza çıksa ne yaparsanız sorusunu yurttaşlara sorduracak oyun, 12 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’de prömiyerini gerçekleştirecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Dostoyevski Emin Alper Öteki tiyatro

İlgili Haberler