Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tahliye oldu: Cezaevinden çıkar çıkmaz imalı paylaşım

Eski eşi Emre Aşık’ı öldürmek için tetikçi tuttuğu öne sürülen ve Düzce’de yol kontrolü yapan Jandarma’yı darp ettiği saldırıya ilişkin kesinleşmiş hapis cezası alan Yağmur Sarnıç, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tahliye edilen Sarnıç, cezaevinden çıkar çıkmaz sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tahliye oldu: Cezaevinden çıkar çıkmaz imalı paylaşım

Futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Jandarma’yı darp ettiği saldırıyla ilgili kesinleşmiş hapis cezası almıştı.

Pasaport işlemleri için gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan GBT kontrolünün ardından Sarnıç’ın Düzce İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Suçluyu kayırma’ suçundan arandığını tespit etmişti.

Gözaltına alınan Sarnıç, tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi’ne gönderildi.

"AMAZON KADIN GERİ DÖNDÜ"

Kanal D Haber'de yer alan habere göre; Yağmur Sarnıç tahliye oldu. Tahliye olur olmaz aracıyla şehir turuna çıkan Yağmur Sarnıç, son ses müzik açarak videolar çekti. 

Yağmur Sarnıç'ın bu sözleri kime söylediği merak konusu olurken İbrahim Konar, Sarnıç ve avukatıyla da iletişime geçmek istese de tahliye kararıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

TETİKÇİ TUTTUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Yağmur Sarnıç, eski eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla da uzun süre gündemde kalmıştı. Sarnıç'ın Erdi Sungur ve Baycan Şenürek’le plan yaptığı iddiaları ortaya çıkmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Yağmur Sarnıç Emre Aşık