Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Endless Art Taksim'de şubat ayı etkinlikleri

Endless Art Taksim, 5 Şubat haftasında sahnelenecek oyunları duyurdu. "Güne Bakan Cam Kırıkları", "Shot The Killing-Avaz Performance Art" ve "Mavi Müzikhol" tiyatroseverlerle buluşacak.

Endless Art Taksim'de şubat ayı etkinlikleri

Endless Art Taksim, sahnelediği oyunlarla sanatın dönüştürücü gücünü ortaya koyuyor. Özgün pencereler açan oyunlar, doğal performanslarla şehrin kültür sanat sahnesine can veriyor.

"Güne Bakan Cam Kırıkları" adlı oyun, 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da sahnelenecek ve hayatın absürt yönlerini, kahkahalar ve gözyaşları arasında bulunan garip bir hikâyeyi anlatacak.

9 Şubat Cuma akşamı saat 20.30'da Birim Erol'un liderliğinde sahnelenecek olan "Shot The Killing- Avaz Performance Art", uyumlu bir ezgi gibi yorumlanarak sanatın derinliklerine doğru unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor.

Sanatçıların duygusal deneyimlerini bedenleri aracılığıyla ifade ettikleri performanslar, izleyiciyi eşsiz ve tekrar edilemez bir anın içine çekerek, sanatın evrensel dilinde ortak bir deneyim yaşatma amacını taşıyor.

"Binbir Gece Rüyaları" söyleşi etkinliği, 10 Şubat Cumartesi saat 20.00'de Rüya Enstitüsü'nün kurucusu Psikolog ve Danışman Ali Rıza Duru'nun moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide, katılımcılar rüyalarını paylaşarak psikolojik analizlerini öğrenebilecek ve diğer katılımcılarla sohbet edebilecekler.

Etkinlik, rüyaların gizemli dünyasını keşfetmek ve bilinçaltımızla bağlantı kurmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Endless Art Sahne'nin özgün yapımı olan "Mavi Müzikhol", 11 Şubat Pazar akşamı saat 20.30'da izleyicileri kadınların varoluş mücadelesiyle buluşturacak.

Trajedi ve dramın harmanlandığı tek perdelik oyun kadınların, kendi öykülerini yazma çabalarını ve güçlü hikayelerini sahneye taşıyacaklar. 

Endless Art Taksim Sahnesi'nde Şubat Programı

14 Şubat'ta “Güne Bakan Cam Kırıkları”

15 Şubat Perşembe "Var-Mış" 

16 Şubat Cuma "Etik Nedir?"

17 Şubat Cumartesi "Folie a Deux"

18 Şubat Pazar "Damgalı" 

20 Şubat Salı “Kupa Maça” 

22 Şubat Perşembe “Boş Şehir”

23 Şubat Cuma "Mutlu Bir Romanın Aşk Hikayesi"

24 Şubat Cumartesi "Griye Çalıyor Gece" 

25 Şubat “Shot The Killing- Avaz Performance Art”

27 Şubat Salı “Can”

28 Şubat'ta “Mavi Müzikhol”

29 Şubat Perşembe “Moskova’da Bir Gece”


Haber Kaynağı : 12punto

Endless Art Taksim Kültür Sanat