Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Erkan Petekkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım çağrısında bulundu

Oyuncu Erkan Petekkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesi için AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.

Erkan Petekkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım çağrısında bulundu

Göcek mahallesi için AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Petekkaya, "Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri, gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir" dedi.

Paylaşımında Petekkaya şunları yazdı:

"Sn. Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz birçok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri, gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir.

Adım Erkan Petekkaya. 20 yıldır Göcek'teyim. Bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. 

Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. Son olarak Sn. Cumhurbaşkanım, Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin, bu insanların olduğuna inanıyorum.

Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların Kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar. Saygılarımla."


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erkan Petekkaya göcek şirket