Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eski Survivor yarışmacısına 1 milyon TL tazminat

Survivor'un eski yarışmacılarından Barış Murat Yağcı, Yunus Sedat Aydın'dan aldığı sosyal medya danışmanlığı hizmeti için ödeme yapmadığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek.

Eski Survivor yarışmacısına 1 milyon TL tazminat

Survivor'un fenomen yarışmacılarından Barış Murat Yağcı, sosyal medya danışmanlığı hizmeti aldığı ancak ödeme yapmadığı Yunus Sedat Aydın'a tazminat ödemeye mahkum edildi.

Barış Murat Yağcı, 2020 ve 2022'de Survivor programında yer almış ve bu süre zarfında sosyal medya danışmanlığı hizmeti almıştı. Şu anda oyunculuk yapan Yağcı, aldığı danışmanlık hizmetinin ücretini ödemediği gerekçesiyle davalık oldu.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Yağcı'ya danışmanlık hizmeti veren Aydın, "Yarışmada finale kadar kaldı, ikinci oldu. 450 bin lira ödülün sahibi oldu ama işler bu noktadan sonra değişti" şeklinde konuştu.

TAMAM DEMİŞ

Aydın, oyuncuya ödeme yapabilmesi için farklı tekliflerde bulunduğunu belirterek, "300 bin TL ödeme yapmasını ya da reklam bağlantıları yaparak iki sene boyunca ortaklık yapmayı teklif ettim. Yağcı bana tamam cevabını verdi ancak daha sonra benimle hiç iletişime geçmedi ve başka biriyle anlaştı. Aldığım hizmetlerin bedelini de hiç ödemedi" dedi.

Mahkeme, iki sene süren tazminat davasının ardından Aydın'ı haklı bularak ünlü oyuncunun 800 bin TL ve üç yıllık yasal faiz tutarının Aydın'a ödenmesine karar verdi (Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL).


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Murat Yağcı Survivor