Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı! 'Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda...'

Hakkında açılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk, aylık kazancını açıkladı.

Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı! 'Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda...'

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasıyla birlikte sosyal medya fenomenleri hakkında başlatılan soruşturmalar sürüyor.

Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak adlandırdığı fotoğrafta bulunan aralarında Eylül Öztürk'ün de bulunduğu 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI

ABD’ye taşınan ve gayrimenkul zengini olduğu yönündeki iddialara ‘Amerika’da sadece 10 evim var’ cevabını veren güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk’ten yeni açıklamalar geldi.

Hakkındaki kara para aklama iddialarına tepki gösteren Öztürk, aylık kazancını ilk kez açıkladı.

"BİR DÖNEM PARASIZLIKLA SINANDIM"

Aylık kazancının 1 milyon TL’ye kadar ulaştığını söyleyen Öztürk, "Size aylık kazançlarımı paylaşacağım. Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum. Sizlerin de sorabileceği tek soru; Vergisi ödendi mi? Evet ödendi. Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Benim zerre para pulla alakam olmadı arkadaş" ifadelerini kullandı.

Hakkındaki iddiaları reddeden Öztürk, “Soruşturma bitsin her şey ortaya çıkacak” diye konuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

Eylül Öztürk