Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

EYT davasında şaşırtan delil: Hakan Peker klibi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasıyla emekli olan Meltem Ören, sigorta girişinin 9 yıl sonraya atıldığını fark etti ve ajansına dava açtı.

EYT davasında şaşırtan delil: Hakan Peker klibi!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Bu süreçte başvuru yaparken eski model Meltem Ören de e-Devlet hesabına girdi ve sigorta giriş tarihini görünce şaşkınlık yaşadı. Ören'in sigorta giriş tarihinin 2000 yılında olduğunu fark etmesi üzerine ajansına dava açtı. Mahkemede delil olarak Hakan Peker'in 'Kolay mı unutmak' şarkısının klibinde oynayan Ören, şarkıcının kendisini arayarak gerekirse şahitlik yapacağını belirtti.

Meltem Ören, 90'lı yılların tanınan isimlerinden biri olarak Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasından yararlanmak istedi. Ancak e-Devlet'e giriş yaptığında, sigorta giriş tarihinin 2000 yılında olduğunu görmesi şaşkınlık yarattı. Ören, bunun üzerine ajansına dava açtı.

Mynet'te yer alan habere göre, mahkemede delil olarak Hakan Peker'in 90'lı yıllarda popüler olan şarkısı 'Kolay mı unutmak'ın klibi sunuldu. Meltem Ören, bu şarkıcının kendisini aradığını ve gerekirse şahitlik yapacağını belirtti.

Avukatı aracılığıyla konuşan Ören, 1991 yılına ait klipler ve 1994-1995 yılına ait kataloglar gibi delillerin de mahkemeye sunulduğunu ifade etti. Eski model şimdi mahkemeden çıkacak kararı bekliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakan peker Meltem Ören