Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatma Girik, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı

Türk sinemasının ve Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde İzmir Torba’daki mezarı başında anıldı.

Fatma Girik, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı

Fatma Girik’i anma törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Torba Güzelleştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem, basın mensupları ve sanatçının yakınları katıldı.

Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, anma sonrasında yaptığı açıklamada, "Bugün, çok değerli ve kıymetli hemşehrimiz olan sanatçımız Fatma Girik’i ölüm yıl dönümünde anıyoruz. Geçen sene annesini kaybettik; aynı zamanda çok değerli sanatçılarımız Memduh Ün ve Akrep Nalan da burada yatıyor. Saygı ve sevgiyle bugün kendilerini ziyaret ettik, dualarımızı yaptık. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun" dedi.

Anma töreni, yapılan duaların ardından sona erdi.

'BİR 78 YILIM DAHA OLSA YİNE SİNEMAYA VERİRDİM'

Girik, ölmeden önce İzdiham dergisinde yer alan söyleşisinde, harika bir hayat geçirdiğini belirterek, "Halk beni çok sevmiş, şükürler olsun hala seviyor da. Ne mutlu bana, yıllarımı verdiğim sinema sanatı, büyük güzellikler getirdi yaşamıma. Bu sebeple çok iyi hissediyorum. Bir 78 yılım daha olsa yine sinemaya verirdim.

Nasıl ki bir anne için çocuk hiçbir zaman pişmanlık, yorgunluk, harcanan yıllar değildir, benim de çocuğum sinema oldu. En güzel duyguları, heyecanları, sevinçleri, endişeleri sinema ile yaşadım. İyi ki de öyle yapmışım." ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : İHA

Fatma Girik Ahmet Aras bodrum

İlgili Haberler