Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

General Hospital oyuncusu Johnny Wactor vurularak öldürüldü

General Hospital, Supercell, The Relic ve Menthol gibi projelerden tanıdığımız oyuncu Johnny Wactor, Los Angeles'ta bir soygun esnasında vurularak öldürüldü. Şüpheliler olay yerinden kaçarken oyuncunun ölümü ve soygunla ilgili soruşturma başlatıldı.

General Hospital oyuncusu Johnny Wactor vurularak öldürüldü

ABD'de uzun süredir devam eden General Hospital adlı pembe dizideki rolüyle tanınan aktör Johnny Wactor, 37 yaşında hayata veda etti.

Los Angeles polis departmanı oyuncunun, bir araçtan katalitik konvertörü çalmaya çalışan üç adamla karşılaştığını ve cumartesi günü sabah saat 3 civarında bu adamlar tarafından silahla vurulduğunu doğruladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine ekipler geldikten sonra bölgede bir hastaneye kaldırılan Wactor, burada öldü. Polis, şüphelilerin bir araçla olay yerinden kaçtığını ve tutuklanmadığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'AZİMLİ BİR İNSANDI'

Wactor'un menajeri David Shaul ölümünü Variety'ye doğrulayarak, "Johnny Wactor muhteşem bir insandı. Sadece mesleğine kendini adamış yetenekli bir oyuncu değil, aynı zamanda onu tanıyan herkese gerçek bir ahlaki örnek. Çok çalışmanın, azmin ve asla pes etmeme tavrının arkasında duruyoruz" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

General Hospital Johnny Wactor Los Angeles