Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah açıklaması: 'Problemli bir dönemdi'

Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı 'Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan 'Bihter' filminde Firdevs Hanım'ı canlandıran Hande Ataizi ve Bihter'i oynayan Farah Zeynep Abdullah'ın arasında sorun yaşandığı öğrenilmişti. Konuyla ilgili konuşan Ataizi, "İnsanların dönem dönem kafaları karışık olabiliyor. Problemli bir dönemdi" dedi.

Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah açıklaması: 'Problemli bir dönemdi'

Prime Video'da ekrana gelen 'Bihter' filminde rol alan Hande Ataizi, geçtiğimiz günlerde bir röportaj röportaj verdi.

'Bihter sana ne ifade ediyor?' sorusu yöneltilen Hande Ataizi, hiç düşünmeden 'Farah Zeynep Abdullah' deyip konuya giriş yaptı.

'Farah Zeynep Abdullah sana ne ifade ediyor?' sorusuna da 'Yani o kadar karakter özelliklerini şey yapamayacağım. İyi bir oyuncu diyeyim' yanıtını verdi.

Gerginlik mevzusu hakkında ilk defa konuşan Ataizi, şunları söyledi:

"Şunu söyleyeyim, insanların dönem dönem kafaları karışık olabiliyor. Ve yani işte o dönem onun problemli dönemiyse Farah için söylemiyorum sadece o zaman ne oluyorsun? Manavla da problemin oluyor, kasapla da problemin oluyor, arkadaşınla da oluyor, işinle de oluyor. Biz öyle bir döneme denk geldik diyelim"

BİHTER FİLMİNİN KONUSU NE?

Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür.

Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Bihter Farah Zeynep Abdullah Hande Ataizi