Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hastaneye kaldırılmıştı: Bahar Candan yeniden cezaevinde

Kendine zarar verdiği için koğuşundan alınarak hastaneye kaldırılan fenomen Bahar Candan, tedavisinin ardından tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

Hastaneye kaldırılmıştı: Bahar Candan yeniden cezaevinde

Televizyonda bir moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmasının ardından Bahar Candan, kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı.

Candan, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün tekrar cezaevine götürüldü.

İDDİANAME HAZIRLANDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Alisya Bahar Candan ile kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan iddianame hazırlanmıştı.

44 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, Alisya Bahar Candan'ın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.

BAHAR CANDAN NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

Lüks yaşamları ve sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen Bahar ve Nihal Candan kardeşler, 2023 kasım ayında tutuklandı.

Dolandırıcılık ve kara para aklamayla suçlanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, hayali 'Veysel amir' oyunu ile piyasa değerinin altında araç satmayı vaat ettikleri, paraları topladıktan sonra ise "İhalede sorun çıktı, ertelendi" gibi gerekçelerle ne araçları ne de ücreti teslim ettikleri iddia ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Bahar Candan Alisya Bahar Candan Dolandırıcılık Hapis cezası Fenomenler kara para aklama Nihal Candan

İlgili Haberler