Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hesabı çalınmıştı: Oyuncu Ali Sürmeli savcılığa başvurdu

Oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı çalınmıştı. Hesap üzerinde gerçek dışı paylaşımlar yapılması üzerine Sürmeli'nin savcılığa başvurduğu öğrenildi.

Hesabı çalınmıştı: Oyuncu Ali Sürmeli savcılığa başvurdu

Dizi ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli hesabından paylaşım yapan hacker, "Arkadaşlar bu akşam 20:00 size önemli günahlarımı itiraf etmeye karar verdim. Çünkü bu suçluluk duygularımla yaşamak beni kirletiyor ve başıma gelen herşeyi hakettim. Ben çünkü çok insanın günahına girdim" ifadelerine yer verdi.

'TORUNUM YAŞINDAYDI DİYE...'

20.00'da paylaşım yapacağını duyuran hacker ardından "Torunum yaşındaydı diye çocuk istemedim zorla hastane ebesi kız kardeşim Gülben Sürmeli tarafından kürtaj yaptırdım. Didem Karataş'a sorun isterseniz." sözlerini paylaştı.

Şu şıralar 'Aşkın Pusulası' adlı dizinin çekimlerine devam eden usta oyuncu hakkında Türkiye’yi terk edeceği yönünde asılsız açıklamalar da yapıldı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yaşanan bu gelişme sonrası Anadolu Adliyesi'ne giden ve gerekli suç duyurularında bulunan Ali Sürmeli, kendisine “@alisurmelireal” adlı yeni bir Instagram hesabı açtığını duyurdu ve eski hesaptan yapılan paylaşımlara da itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Sürmeli Hacker Instagram

İlgili Haberler